shoar dolat
Logo
Flag
تصویب بودجه 1404 و تاکید بر سرمایه گذاری شهری در جلسه شورای سازمان همیاری شهرداری ها

تصویب بودجه 1404 و تاکید بر سرمایه گذاری شهری در جلسه شورای سازمان همیاری شهرداری ها

جلسه شورای سازمان همیاری شهرداری‌های استان به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری پیرامون تصویب بودجه سال ۱۴۰۴ و ارائه گزارش عملکرد یک‌ساله سازمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان جنوبی، امروز جلسه شورای سازمان همیاری شهرداری ها به ریاست فرهادی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری،مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌ها استان، مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری، مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد و بازرسی استانداری و شهرداران استان در سالن جلسات معاونت هماهنگی امورعمرانی استانداری با هدف تصویب بودجه سال ۱۴۰۴، بررسی تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ و ارائه گزارش عملکرد یک‌ساله سازمان برگزار شد.

ارائه گزارش عملکرد یک‌ساله سازمان

در این جلسه، مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌ها گزارشی جامع از فعالیت‌های یک‌ساله این سازمان ارائه کرد. وی با اشاره به نقش کلیدی سازمان در حمایت از شهرداری‌ها و توسعه زیرساخت‌های شهری، از اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری، عمرانی و اقدامات شاخص در سال ۱۴۰۳ سخن گفت. مدیرعامل سازمان با تأکید بر رویکرد نوین این مجموعه در افزایش بهره‌وری و ایجاد فرصت‌های اقتصادی پایدار، به تشریح پروژه‌های سرمایه گذاری سازمان پرداخت که با هدف تقویت زیرساخت‌های شهری، توسعه خدمات عمومی و افزایش درآمدهای پایدار برای شهرداری‌ها به اجرا درآمده‌اند. وی افزود: "سازمان همیاری شهرداری‌ها به‌عنوان بازوی اجرایی شهرداری‌ها، تلاش کرده است تا در کنار اجرای پروژه‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری، نقش فعالی در بهبود کیفیت زندگی شهروندان ایفا کند." وی همچنین با اشاره به اقدامات برنامه‌ریزی‌شده برای سال ۱۴۰۴، از تلاش‌های سازمان در جهت جذب سرمایه‌گذاری، اجرای پروژه‌های مشارکتی و تقویت همکاری با شهرداری‌ها خبر داد و بر لزوم همکاری همه‌جانبه برای تحقق اهداف توسعه‌ای استان تأکید کرد.

تأکید بر مدیریت شهری در نوروز و ورود شهرداری‌ها به سرمایه‌گذاری

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ضمن تبریک روز شهردار به شهرداران، با توجه به تقارن نوروز و ماه مبارک رمضان بر لزوم رعایت شئونات و ایجاد فضایی متناسب با این ایام تأکید کرد. وی همچنین مدیریت پسماند، مدیریت مصرف بهینه آب و نظافت شهری را از اولویت‌های مهم شهرداری‌ها در ایام نوروز دانست و خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و مسافران نوروزی شد. معاون عمرانی استانداری با اشاره به اهمیت رونق اقتصادی شهرها از طریق سرمایه‌گذاری‌های شهری، از شهرداران خواست تا به‌صورت جدی در حوزه پروژه‌های سرمایه‌گذاری ورود کنند و طرح‌های خود را ارائه دهند. وی تأکید کرد که ظرفیت‌های اقتصادی هر شهر باید شناسایی و در قالب پروژه‌های مشارکتی و سرمایه‌گذاری اجرا شود.

فعال‌سازی بازارچه‌های صنایع‌دستی در ورودی شهرها

در بخش دیگری از این جلسه، فرهادی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری بر لزوم تقویت ظرفیت‌های گردشگری شهرها در ایام نوروز تأکید کرد و از شهرداران خواست تا با برنامه‌ریزی مناسب، بازارچه‌های صنایع‌دستی را در ورودی شهرها فعال نگه دارند. وی خاطرنشان کرد که این بازارچه‌ها در ایام تعطیلات نوروزی مورد بازدید قرار خواهند گرفت و نقش مهمی در معرفی فرهنگ و هنر بومی، حمایت از تولیدکنندگان محلی و جذب گردشگران ایفا خواهند کرد. شایان ذکر است این جلسه با بررسی سایر موضوعات مرتبط با حوزه مدیریت شهری و برنامه‌ریزی برای اجرای اقدامات مؤثر در سال پیش رو به پایان رسید.


captcha
فیلتر های بیشتر
فیلتر های کمتر

بخش های خبری

مطالب اخیر

آرشیو

فونت سایت
اندازه متن
فاصله بین کلمات
فاصله بین خطوط
رنگ بندی
تضاد رنگی
اشباع
بزرگنمایی
1x 2x