shoar dolat
Logo
Flag
دیدار شهردار ماژان با مدیرعامل سازمان

دیدار شهردار ماژان با مدیرعامل سازمان

عابدینی شهردار ماژان با فاطمی مدیرعامل سازمان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان همیاری شهرداری های خراسان جنوبی، عابدینی شهردار ماژان با فاطمی مدیرعامل سازمان به منظور تبيين اهداف و زمينه هاى تعامل و همكارى هرچه بیشتر سازمان هميارى با شهرداری دیدار و گفتگو کرد.

سید محمداسماعیل فاطمی مدیرعامل سازمان در این جلسه بیان کرد: با توانمندسازی شهرداری ها و ایجاد زمینه های لازم برای اجرای طرح ها و پروژه های اقتصادی فرصتی برای ایجاد درآمدهای پایدار در حوزه مدیریت شهری را در سال جدید شاهد خواهیم بود.

وی تصریح کرد: رسالت ما آن است با برنامه‌ریزی های دقیق و اجرایی کردن آن در راستای صرفه و صلاح شهرداری ها و‌‌منافع مردم گام برداریم. مدیرعامل سازمان براستفاده از ظرفیت‌ها، رسالت‌ها و رویکردهای جدید سازمان همیاری در جهت کمک اثر بخش به توسعه و مدیریت شهری شهرداری‌های استان تاکید شد و همچنین نیازمندی‌ها، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در شهرداری ماژان برای همکاری و استفاده از توان اقتصادی، بازرگانی، فنی، تخصصی و انجام سرمایه گذاری های مشترک اقتصادمحور با سازمان همیاری مورد بررسی قرار گرفت.

عابدینی شهردار ماژان ضمن اشاره به اقدامات صورت پذیرفته و برنامه های در دست اجرای شهرداری ماژان، نقش و ظرفیت های سازمان همیاری را در راستای خدمت رسانی و همیاری شهردارها حائز اهمیت برشمرد و آمادگی خود را به منظور تعامل بیشتر و ادامه همکاری اعلام نمود.


captcha
فیلتر های بیشتر
فیلتر های کمتر

بخش های خبری

مطالب اخیر

آرشیو

فونت سایت
اندازه متن
فاصله بین کلمات
فاصله بین خطوط
رنگ بندی
تضاد رنگی
اشباع
بزرگنمایی
1x 2x